РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

50 младежи посетиха Пловдив като награда от кмета Живко Тодоров

Публикувано на:

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров изпълни обещанието си към 50 млади хора да получат пътуване до Пловдив като насърчение и добра оценка за тяхната работа и активност. Младежите изразиха желанието си да благодарят за предоставената възможност, която им е донесла много положителни емоции.

Това са участниците в различни организирани конкурси, младите омбудсмани, Младежкият общински съвет, младият кмет и отборите, участващи в конкурса „1000 причини да се гордеем, че сме българи“. Обещанието на кмета Живко Тодоров беше да получат пътуване до Пловдив и посещение на популярни културно-исторически места, които да обогатят познанията им, съобщи омбудсманът Иванка Сотирова. През миналия съботен ден, 27 април, младите старозагорци са разгледали Епископската базилика на древния Филипопол, известна като Голямата базилика - един от най-големите и значими в европейски мащаб археологически обекти. Те са посетили и Малката базилика - трикорабна раннохристиянска базилика от втората половина на V-VI в.

Младежите са останали много доволни от времето, прекарано заедно и благодарят на кмета Живко Тодоров за предоставената възможност да общуват и да изследват забележителни места в Пловдив.

Вижте още