РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Мартин Мартинов е новият общински ръководител на ГЕРБ – Стара Загора

Публикувано на:

Мартин Мартинов е новият общински ръководител на ГЕРБ – Стара Загора. Той беше избран по време на отчетно-изборно събрание на общинската организация на партията. Мартинов беше номиниран от кмета Живко Тодоров, който е член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, и получи пълна подкрепа от присъстващите в залата. Новият организационен секретар на ГЕРБ – Стара Загора е Иван Велев. 

На събранието беше избрано 21-членно общинско ръководство. 

„Благодаря за подкрепата, която получавам от най-добрия кмет в България! Благодаря на Емил Христов и Николай Диков, които зададоха високи стандарти в ГЕРБ – Стара Загора! Ще работя с цялата си ангажираност и отдаденост, за да ги надграждам“ – каза Мартин Мартинов. 

Иван Велев също изрази благодарност за направеното от досегашното ръководство и заяви, че ще продължи да работи активно с всички структури на партията в общината, както и с кметовете на населените места. 

Мартин Мартинов е роден в Стара Загора. Бакалавър е по финанси от УНСС – София и магистър по финанси и банки от Тракийски университет – Стара Загора. Има над 25 завършени курса и обучения в сферата на банкирането, инвестиционни фондове и проекти, корпоративно, финансово, маркетингово право и право на ценните книжа. Над 13 години е заемал различни ръководни позиции в банкови институции в Стара Загора. Квалифициран е в управлението на портфолио, преговорите, бизнес планирането, управлението на риска и корпоративните финанси. Управител и финансов директор е на частна компания в областта на фармацията. 

Иван Велев e роден в Стара Загора. Завършил е Икономически университет – Варна. Бакалавър е по счетоводство и контрол. Бил е общински съветник от ГЕРБ – Стара Загора от 2011 до 2023 г. Към момента работи като ръководител „Търговска експлоатация“ в ТЕЦ „Марица изток 2“.

Вижте още