РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Започна номинирането за най-влиятелните ИТ личности в България

Публикувано на:

Започнаха номинациите за тазгодишното издание на индекса “Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”, организиран от Career Show. В периода от 1 до 7 април всеки може да номинира свободно професионалисти, които имат принос в развитието на ИТ индустрията в страната. Ежегодната класация става витрина на успешни българи от цялата страна с работата и успехите им в сферата на Информационните технологии. “Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България” обръща внимание на забележителните иновации и високотехнологични решения, зад които стоят родни имена. 

“Основната задача в проектите на Career Show е да инвестира в развитието на талантите в България. За поредна година инициираме индекса “Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”, за да дадем възможност да се разкаже за още успешни истории в сферата. Всяка година виждаме участието на толкова много българи в подобряване на бизнес климата, впечатляващи постижения в света на Информационните технологии и разширяване потенциала на пазара. Ние избираме не просто да говорим за “ИТ хъб”, а да покажем живия пример на професионалистите и влиянието им в сектора.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show. 

За място в индекса могат да бъдат номинирани ИТ специалисти с различна експертиза и опит, чиято дейност е принос за развитието на ИТ сектора в България.

  • CEO на технологична компания
  • Технически директори
  • Основатели на ИТ стартъпи
  • Лектори
  • Обучители
  • Тийм лидери
  • ИТ иноватори/инфлуенсъри
  • ИТ професионалисти

Номинациите са напълно свободни и активни до 7 април на careershow.bg. 

Веднага след приключване на номинациите, предстои период на публично гласуване. Именно вотът на публиката ще определи кои имена ще застанат в тазгодишния списък на  “Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”. Победителите ще бъдат обявени на 25 април. 

Сезонът на тазгодишния индекс ще приключи и с традиционното събитие за ИТ професии Career Show Tech 2024, което ще се проведе на 30 и 31 май изцяло онлайн. Организаторите канят всички с интерес за развитие в сектора да се включат напълно безплатно на careershow.bg/tech.

Вижте още