РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Тежка катастрофа: Почина мъж, жена се бори за живота си

Публикувано на:

47-годишен мъж почина, а жена се бори за живота си след катастрофа. Инцидентът е станал до казанлъшкото село Копринка. На пътна отбивка се е намирал лек автомобил "Мазда", управляван от 67-годишен мъж. Водачът предприел маневра "завой наляво" за включване в движението, при което автомобилът е ударен от "Форд", управляван от 47-годишен мъж.

В следствие на удара водачът на „Форд“-а е починал. Пътуваща в същия лек автомобил 47-годишна жена от гр. Казанлък е получила фрактура на шиен прешлен, фрактури на ребра и фрактура на носа. Настанена е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, с опасност за живота. Намиращите са на задната седалка на автомобила: 13-годишно момиче е получило фрактура на шиен прешлен и е настанено е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота, а 17-годишно момче е получило фрактура на ребро. Обслужено е амбулаторно във ФСМП - Казанлък и е освободено, без опасност за живота.

Водачът на „Мазда“-та е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни. В РУ - Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.343 от НК.

От пресцентъра на полицията информират за още един пътен инцидент, станал на пътя от Стара Загора за Казанлък. Преобърнал се е товарен автомобил "Мерцедес" с полуремарке, управляван от 55-годишен мъж. Водачът е получил контузия на бял дроб, фрактура на ребра и фрактура на лявата ръка. Настанен е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, с опасност за живота.

Вижте още