РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

WorkTalent - новата платформа за работа и стаж

Публикувано на:

Запознай се с WorkTalent ( ТУК  ) – новата платформа за работа и стаж на Dir.bg, в която можеш да откриеш актуални обяви от топ работодатели!

WorkTalent.com е новата платформа, чрез която кандидатстваме за работа и стаж! В нея всеки кандидат може да открие идеалното работно място и да кандидатства лесно и удобно. Кандидатстването ( ТУК ) става с основна информация (име, имейл, телефон за контакт) и CV.



Платформата предлага и опции всеки кандидат да попълни Предварително Интервю и да добави Видео Визитка към кандидатурата си.



Предварителното интервю представлява писмен отговор на 16 различни въпроса за работа и стаж, които обикновено представляват въвеждащата част на едно интервю.
Видео Визитката пък е семпъл и модерен механизъм за представяне. Чрез него работодателят може да добие много по-добра представа за личността зад кандидатурата. Тези две възможности помагат на кандидата да спечели конкурентно предимство, да подобри представянето си и да впечатли компаниите.

Платформата предлага свободни позиции за работа и стаж във всички сектори. Регистрирай се на www.worktalent.com и открий мечтаната работа днес!

Вижте още