РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

С много настроение на Благовещение откриха напълно обновения пенсионерски клуб „Христо Ботев“ в Стара Загора

Публикувано на:

След основен ремонт отвори врати пенсионерският клуб „Христо Ботев“. По-малко от два месеца са били нужни на изпълнителя за приключване на ремонтните дейности. Стойността на ремонта възлиза на 97 хиляди лева, които са осигурени от бюджета на Община Стара Загора. Подменена е дограмата, сменена е подовата настилка. Направен е окачен таван с нови осветителни тела. Ремонтът включва още реновиране на сцената, нови санитарни възли и частично обновяване на фасадата. Закупено е ново кухненско оборудване, маси и столове.

Поздрав от името на кмета Живко Тодоров към пенсионерите ползващи клуба, поднесе секретарят на Община Стара Загора Делян Иванов. Той отбеляза, че Община Стара Загора винаги е подкрепяла хората от третата възраст и полага всички усилия, за да подобри условията във всички пенсионерски клубове в града и селата.

Председателят на клуба Марин Маринов не скри радостта си от новата придобивка „Изключително сме доволни от вида на клуба след ремонта“, сподели той. В момента клубът се посещава от 80 души с тенденция те да се увеличат на 115.

През годините са правени частични ремонтни, като последният е бил от преди 17 години.

Вижте още