РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Отворена е регистрацията за най-големия кариерен форум „WorkIn Stara Zagora” 2024

Публикувано на:

Най-големия кариерен форум „WorkIn Stara Zagora” се завръща с ново издание и през 2024г. Той ще се проведе на 19 и 20 април в Държавна опера Стара Загора. Събитието дава възможност за среща с над 30 водещи компании в града. Отдел „Инвестиции“ на Община Стара Загора обещава интересни лекции и вълнуващи срещи с  фирмите-изложители.

„WorkIn Stara Zagora” ще протече в две части – лекционна и изложбена.  В лекционната част ще присъстват както специалисти от света на бизнеса и смели предприемачи, които ще споделят безценните си познания и професионален опит, така и известни и успели лица, които имат силна връзка с град Стара Загора. Изложбената част включва щандове на компании от града, които ще представят своите свободни позиции и стажантски програми пред търсещите своето професионално и кариерно развитие хора.

Входът е свободен , като е необходима предварителна регистрация за посещение на следния линк: https://events.starazagora.bg/?fbclid=IwAR1ig5pgo81OW3PRNMv6Iq3DLO22g9-HsgUdy9utiqSi1gLFmE-TRA4vL4o.

Подробности за програмата може да откриете на: https://invest.starazagora.bg/bg/work/.

Вижте още