РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Министърът на туризма ще е патрон на Международния фестивал на лавандулата в Чирпан

Публикувано на:

Кметът Ивайло Крачолов благодари на министъра на туризма Зарица Динкова, за това че прие патронажа през 2024г. на Международния фестивал на лавандулата, който ще се проведе в Чирпан от 21 до 23 юни.  „Министърът даде висока оценка на културния и винен туризъм и благодари за представянето ни в изложението. Радвам се на интереса към нашия щанд", каза кметът. Двамата разговаряха по време на 40-ото юбилейно издание на международното туристическо изложение Ваканция & СПА Експо 2024. Община Чирпан презентира туристически атракции, празници и фестивали, културния и винен туризъм, както и обекти на културно-историческото наследство.

„С удоволствие приемаме специалното внимание от наши и чуждестранни посетители, от дипломатически мисии, от български и зад граница медии, както и от различни организации и  институции. Нашите деца от ДГ „Калина Малина" и Стефани Иванова от СУ „П. Яворов" предизвикаха засилен интерес към нашия щанд и за всеки дошъл при нас има изненади", съобщиха  експертите по туризъм и култура Таня Георгиева и Десита Петкова, които с удоволствие представят туристическия потенциал на  община Чирпан.

В юбилейното издание на  Ваканция & СПА Експо 2024 участват над 200 изложители туристически от Европа, Африка и Азия. Страна-партньор е Република Мадагаскар, а посетителите имат възможността да се запознаят с туристическите продукти на Великобритания, Турция, Китай, Гърция, Сърбия, Индия, Монголия, Мавриций, Малдиви, Дубай, Финландия и др.  Ваканция & СПА Експо 2024 се провежда с подкрепата на Министерството на туризма.

Заповядайте на щанда на Община Чирпан до 15-ти март в Интер Експо център в София.

Вижте още