РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Кметът на Гурково се срещна с актрисата Присияна Люцканова, участвала в 9-ия сезон на "Фермата"

Публикувано на:

За родния край, за бъдещето на младите хора, за сбъдването на мечтите им -  за това разговаряха актрисата Присияна Люцканова и кметът на община Гурково Кънчо Папазов. Присияна участва в 9-ия епизод на „Фермата: Нишката на живота" и за гурковци бе удоволствие да гледат  още едно гурковско момиче в национален  телевизионен формат.

„Споделих й, че е гордост за жителите с това, което е успяла да постигне в образованието си и е показала трудолюбието, сръчността и добродетелите на гурковци, въпреки че рано е излязла от нашия град и е завършила актьорско майсторство в Саутхемптън", каза кметът след срещата си с Присияна.

Младата актриса  разказа за себе си, благодарна е на своето семейство и родния край за подкрепата да сбъдва мечтите си, изрази радостта си да е в Гурково отново и сподели, че ще е щастлива да откликне на поканата за съвместни  инициативи или да представи   свои проекти. 

Засега 23-годишната актриса е решила да остане в България, за да се впусне в предизвикателствата на родината ни и да реализира свои идеи в киното и театъра. Във „Фермата" идва от Саутхемптън, където участва във филмови проекти. Нейната мечта  е световното кино.

Вижте още