РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Главен инспектор Андреан Аврамов е новият началник на РУ-Казанлък

Публикувано на:

Със Заповед на Министъра на вътрешните работи от днес гл. инспектор Андреан Аврамов е временно преназначен на длъжността началник на РУ-Казанлък.

Гл. инспектор Аврамов е завършил АМВР със специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ и Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“ със специалност „Право“. Започва работа в системата на МВР през 1997г. като полицай към сектор „СОД“ при РДВР-Стара Загора. Последователно е работил на различни длъжности в Първо РУ-Стара Загора. До днес е бил началник група в сектор „Криминална полиция“ при Първо РУ-Стара Загора.

Многократно е награждаван за постигнати високи резултати.

Със Заповед на директора на ОДМВР-Стара Загора ст. комисар Лазар Христов, досегашният началник на РУ-Казанлък Петко Стойнов е награден с предметна награда – плакет на ОДМВР-Стара Загора с благодарност за усилията, които е положил за подобряване на организацията и условията на работа на служителите в РУ-Казанлък и добрите резултати за 2023г. Стойнов е назначен на друга длъжност в системата на МВР.

Вижте още