РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Дискусия тема Туристическите райони - обединение за развитие на комплексен туристически продукт и ефективен регионален маркетинг

Публикувано на:

Община Стара Загора и Вестник "Стандарт" организират дискусия тема „Туристическите райони - обединение за развитие на комплексен туристически продукт и ефективен регионален маркетинг"

На 19 февруари /понеделник/, от 11.00 часа в зала "П. Р. Славейков" на Общинска администрация, Община Стара Загора и Вестник "Стандарт" организират дискусия на тема „Туристическите райони - обединение за развитие на комплексен туристически продукт и ефективен регионален маркетинг". Тя е част от кампанията "Да! На българската икономика".  

Дискусията ще срещне на едно място представители на всички национални, областни и общински институции и местни организации, ангажирани със създаването на регионален туристически продукт в Тракийски туристически район и Туристически район „Долината на розите". Ще бъдат дискутирани координацията и управлението на туризма на регионално ниво със следните теми: 

- Повишаване на административния капацитет и финансирането на туристическите райони; 

- Осъществяване на ефективен маркетинг на регионално ниво и ролята на министерствата на туризма и културата; 

- Проблеми и трудности при изпълнение на маркетинговите стратегии в двата туристически района. 

Вижте още