РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Какво време ни очаква?

Публикувано на:

Днес в Западна и Централна България ще бъде предимно слънчево, докато над източните райони ще се задържи облачно, на отделни места, главно в Югоизточна България, ще превали дъжд. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад, в Източна България от север-северозапад.

Минималните температури ще са между минус 2 и 3 градуса, в източните райони 4-6 градуса. Максималните температури ще са между 8 и 13 градуса.

Над Черноморието облачността ще е значителна, главно по южното крайбрежие с валежи от дъжд. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 8 и 10 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса.

Над планините от Западна България облачността ще се разкъса и намалее до предимно слънчево. Над останалите планински масиви ще е предимно облачно и на отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен и силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 1, на 2000 метра - около минус 3 градуса.

През следващите дни в Западна и Централна България ще бъде слънчево и почти тихо. В източните райони ще духа до умерен северен вятър, ще преобладава облачно време, на отделни места ще има и слаби валежи от дъжд. Минималните температури ще бъдат между минус 3 и 2, а максималните - между 8 и 13 градуса.

Вижте още