РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Температурите ще достигат 13 градуса

Публикувано на:
През деня ще бъде предимно слънчево. До обяд на места в равнините и котловините ще е мъгливо. След обяд в Дунавската равнина ще се появи слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Ще се затопли още и преобладаващите максимални температури ще бъдат между 8 и 13 градуса. Вечерта от северозапад ще започне заоблачаване.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево и почти тихо, преди обяд на места с мъгла. Максимални температури: 7-8 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад, който вечерта ще се усили. Максимална температура на височина 1200 метра около 5, на 2000 метра - около минус 1 градуса.

В петък от север-северозапад ще проникне студен въздух. Облачността ще се увеличи и на отделни места в Западна и Централна България ще превали слаб дъжд, в планините - сняг. Минималните температури ще са между минус 3 и 2 градуса, а максималните - между 2 и 7 градуса.

В събота вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили, в Дунавската равнина до умерен. Ще има променлива облачност без валежи. Минималните температури ще са с 2-3 градуса по-ниски, а дневните - по-високи.
Вижте още