РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Ученици пишат на кмета на Гурково, той ги кани на чаша чай

Публикувано на:

Кметът Кънчо Папазов се срещна  на чаша чай с тримата ученици, които му изпратиха забавно обръщение  с молба за грипна ваканция. Тристан-Велизар Ангелов от VIII клас, Радослав Илчев от X клас и единадесетокласникът Йордан Дончев  от СУ „Христо Смирненски"  изпращат писмо до кмета  чрез социалната мрежа и го подписват „С уважение и вяра във Вас, от най-големия отряд, учениците от град Гурково!"

„Радвам се, че сте здрави и се отзовахте на поканата ми. Но заболеваемостта в  община Гурково, която следя ежедневно, е по-малка от 30% и няма основание за грипна ваканция в този момент", каза кметът. Той представи последователността, която се изисква за обявяване на грипна ваканция. 

Срещата се превърна в разговор за това, какво искат младите за Гурково в сферата на спорта и културата. Те проявиха интерес как работи общинската администрация, как се придвижва един проблем и как се формира една политика. Кметът им благодари за инициативността и ги запозна с народния представител Радослав Василев, който бе дошъл на среща с кмета. Разговорът се превърна в интересна дискусия и завърши със снимки за социалните мрежи.

Вижте още