РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Владимир Дръндаревски представя "Книга за щастието"

Публикувано на:
Владимир Дръндаревски ще представи "Книга за щастието", на 31 януари (сряда) от 18:00 часа, в Регионална Библиотека "Захарий Княжески".
„Книга за щастието" представлява завършена психологическа теория, обясняваща пълноценно, достъпно и пълномащабно понятието щастие. 
   
За творбата си авторът казва, че е първата, която дава точните понятия, свързани с щастието. Развива уникална, пълномащабна теория, разкриваща неговите нюанси в живота и най-важното - дава конкретните решения на всичко, свързано с щастието. 
     
Тази книга ще ви помогне да се определите, да се замисляте постоянно, да тренирате мисълта си, съзнанието, душата и сърцето си в посока само и единствено на намиране на пътя към вашето постоянно, бъдещо спокойствие, хармония и лично щастие.
Ако искате да чуете нещо ново, свежо, стойностно и различно, нещо което да ви помогне да тръгнете по нов път във вашия живот. Ако искате да се усещате винаги в попътен вятър към вашите спокойствие, хармония и лично щастие, на тази среща ще получите начални напътствия и ориентири, с които след като прочетете книгата, ще имате нов поглед, постоянен устрем, свежи сили и възможности да генерирате постоянно енергия в посока само и единствено на вашето лично щастие.
Елате, за да проверите себе си и да се уверите вървите ли в тази посока или леко сте се заблудили и отклонили от правилния път към щастието, кани Владимир Дръндаревски.
Вижте още