РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Вижте какво прогнозира известният ясновидец Божидар Караджов за Стара Загора, България и света

Публикувано на:

Заплащането на труда в Стара Загора и областта ще расте през 2024 година. Повишаването ще е средно с 5 процента, в  зависимост от сектора. Това прогнозира известният ясновидец Божидар Караджов, който е единствения българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света. Винаги познава резултатите от изборите. Той първи провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2015 г. в телевизионно интервю единствен с точност предсказа трагедията с авиокатастрофата над френските Алпи и мн. др. Божидар Караджов е роден през 1982 година във Варна. Баща е на три деца. Има две висши образования.

Икономически настоящата 2024 година ще е добра за региона на Стара Загора. Ръстът ще е в порядъка на 3 процента, което е повече, отколкото средния за страната, прогнозира още Божидар Караджов.  

Туризмът в региона ще е много добър през 2024 г. Основната част от летовниците ще бъдат от България, които ще откриват невероятно красивите исторически и природни кътчета в областта. Ръст на чуждите туристи ще има от Гърция и Румъния. Там той ще е в порядъка на 10 процента.

В близките 3 години в старозагорския регион много ще набъбне процентът на възобновяеми енергийни източници. Ще стартират два големи проекта, свързани с фотоволтаични централи.

Необичайни природни бедствия ще се случат през тази година в Стара Загора и региона - тип торнадо. 

Много природни бедствия ще има през тази година. Наводнения ще има по южното крайбрежие на Съединените щати и западната част на Южна Америка и няколко земетресения ще се появят в средиземноморския регион, които ще засегнат Гърция и Северна Африка, прогнозира още Караджов. 

Същинският зимен сезон у нас ще продължи до март. Ще има периоди с минусови температури и с големи снеговалежи, особено в южна България, заяви Божидар Караджов.

2024 година ще е по-дъждовна, в сравнение с 2023 г. Силно уязвими от наводнения са районите в Централна България. Особено критични са периодите на юли и септември.

Земетресения ще тормозят районите на Пловдив и Благоевград. За щастие няма да има жертви, а само материални щети.

През март и април, ще се активизират множество срутища у нас.

Ранни майски пожари ще бележат 2024 г. Причината ще е човешка небрежност, вижда Караджов.

Летният период у нас няма да е по-горещ в сравнение с 2023 година. Топлинни рекорди ще има но е ни у нас. Такива ще бъдат отчетени в Италия, Франция, и един много далечен географски регион от нас - Аляска.

Наводнения ще тормозят райони в Австрия, Германия и Норвегия.

Силни магнитни бури ще тормозят хората през 2024 г. През годината ще има 3 периода със сривове в мрежата - интернет и телефония, но те ще бъдат в световен мащаб.

Военният конфликт между Русия и Украйна ще започне да утихва. Ще се постигнат конкретни договорки между воюващите страни, като първоначално това няма да доведе до спиране на огъня. Ще приключва и войната в ивицата Газа - между Израел и Палестина, прогнозира известния пророк.

Напрежение ще започне да назрява между Китай и Тайван.

България ще влезе в Шенген. През 2025 година ще станем член на Еврозоната. Това няма да доведе до икономически сривове, дори напротив - много от цените ще спаднат. До тогава обаче цените, особено на хранителните продукти и най-вече в сферата на услугите, ще се вдигнат.

Проблем ще е срив в банковата сфера в световен мащаб.

Нови пандемии през 2024 година не се очакват. Птичи грип ще има в Румъния и България, но няма да е много сериозен.

Два процента ще е ръста на икономиката на България през 2024 година.

Правителството, както съм казвал, няма да изкара пълен мандат. При ротацията ще има сменени министри. В политически план след средата на година ще започне да се засилва конфронтацията между различните партии, заяви Караджов.

Предсрочни избори ще има, като те ще са до средата на 2025 година.

Политически трус, както в управлението, така и в опозицията, ще има след отпадането на дерогацията на Лукойл.

Новият проект, свързан с президента, няма да е 3-ти март, провидя известният ясновидец Божидар Караджов.  

Той е категоричен, че България е силна енергийна зона. Всемирът пази страната ни. Генът на българина е много по-устойчив.

Караджов прогнозира, че през следващата - 2025 година, ще има много катаклизми в световен мащаб - мощни наводнения, изригване на вулкан, земетресения, но България ще бъде незасегната.

Ние все още не сме обследвали всичко в природата, много неща са скрити за науката. Тя открива нещо и бърза да го приложи, без да има данни, как то ще се отрази на бъдещите поколения. Това е вредно. От тук произтича, че съвременните, модерни технологии, къде бавно, къде бързо ни превземат. Ставаме зависими от тях. Те променят психиката ни, но разболяват и физиката ни. Учените мълчат, защото нямат пълна информация за последствията. Това е по-страшно от пандемия, по-страшно от война, категоричен е Божидар Караджов.

Ясновидецът Божидар Караджов ще приема в Стара Загора на 15 и 16 февруари 2024 г.

За записване 0899 697 393

 

Вижте още