РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Задържаха мъж заради грабеж

Публикувано на:

В рамките на часове служители на РУ-Казанлък разкриха извършител на грабеж. Работата по случая започнала след получен сигнал вчера следобед на тел.112, че мъж е ограбен в дома си в село Шейново.

По първоначални данни, познат на потърпевшия мъж, го причакал в дома му, ударил го в областта на раменете и му отнел 30 лева и мобилен телефон, след което излязъл от къщата, качил се е в колата на потърпевшия, която била паркирана пред имота, а ключовите били оставени на контакт и тръгнал в неизвестна посока.

В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия на служителите от РУ-Казанлък и със съдействието на техни колеги от РУ-Твърдица към ОДМВР-Сливен, като извършител на деянието, на входа на село Шивачево, в отнетата кола, е установен 46-годишен мъж, криминално проявен, осъждан. Той е задържан за срок до 24 часа.

Работата по случая продължава в рамките на започнато досъдебно производство по чл.199, ал.1, т.4, вр.чл.198, ал.1, вр.чл 29 ал.1 б."а"и б."б" от НК под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора.

Вижте още