РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Обвиниха мъжа, ограбил бензиностанция

Публикувано на:

Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем 31-годишния мъж, който тази нощ ограби бензиностанция в Стара Загора. 

Около един час след полунощ, мъжът влязъл в едно от помещенията в бензиностанция в града. Той бил облечен с черни дрехи и с качулка, поставена над очите, като дясната му ръка била леко свита. Мъжът се насочил към дежурния служител на бензиностанцията. Когато се приближил, той възприел, че извършителт държал някаква вещ в ръката си. Задържаният го издърпал силно, отвел го до касата и поискал парите от оборота. Предадена му била сумата от 1673 лева. При излизане от помещението заплашил пострадалия и съборил един от стелажите. Подаден бил сигнал на тел. 112. Непосредствено след извършване на престъплението мъжът бил установен от полицейските служители от ОД на МВР-Стара Загора. Намерена била и отнетата парична сума.

Обвиняемият е осъждан. С постановление на наблюдаващия прокурор той е задържан за срок до 72 часа. Предстои Районна прокуратура-Стара Загора да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Вижте още