РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Стара Загора награждава изявени спортисти за 2023 година

Публикувано на:

На 12 януари /петък/, от 18.00 часа, ще се проведе официалната церемония по награждаване на „Спортист на годината" за 2023г. в Културен център "Стара Загора". Категориите, в които ще бъдат наградени най-добрите ни атлети, са седем на брой. Тази година, специална награда ще бъде връчена на участниците от Световните игри „Спешъл Олимпикс" през 2023г., провели се в гр. Берлин, Германия. 

Освен Спортист №1 за 2023г., на Бала на спортиста ще бъдат отличени още „Най-перспективен състезател за 2023г."," Боец на 2023г.", „Отбор на годината за 2023", „Треньор на годината за 2023", „Ветерани" и „ Юбиляри".

Комисията, оценяваща спортистите, е с председател Петко Крумов,  началник на отдел „Спортни дейности" и членове - Красимира Чахова, председател на ПК по „Спорт и младежки дейности" към ОбС Стара Загора, Асен Асенов, главен експерт „Спортни дейности" и журналистите  Желязко Динев, Стефан Стефанов и Чавдар Златев. 

„Спортист на годината" е традиционно събитие, организирано от Община Стара Загора, в което се отдава почит към хората, прославили града със своите високи постижения и труд в областта на спорта. 

Вижте още