РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Мащабният кариерен форум под липите "WorkIn Stara Zagora" се завръща през април

Публикувано на:

За втора поредна година, Invest Stara Zagora организира кариерното изложение „WorkIn Stara Zagora“, под надслов „Твоята възможност за реализация!“. Събитието ще се проведе в периода 19 и 20 април в Държавна опера - Стара Загора и ще осигури възможност за среща между търсещите и предлагащите работа.

Двудневния форум отново ще бъде разделен на два модула - лекционна и изложбена част, като тази година организаторите гарантират много интересни лектори и техните вдъхновяващи  истории и полезни съвети. В изложбената част се предвиждат повече щандове на компании от Стара Загора, които ще представят свободни работни позиции, възможност за стаж и кариерно развитие.

Първото издание на „WorkIn Stara Zagora“ бе организирано и проведено в края на месец април 2023 г. и привлече над 30 водещи фирми в града от различни браншове, както и над 500 посетители на едно място в Културен център „Стара Загора“. След първите стъпки, довели до успешната реализация на изложението, екипът на отдел „Инвестиции“ в Община Стара Загора има удоволствието за втори път да отправи покана към всички фирми, които имат желание да се включат като изложители в събитието със свой щанд, представяйки дейността си, свободните позиции и потенциал, за да открият сред желаещите своите нови попълнения в екипите си.

Регистрацията за участие е със срок до 26 януари на e-mail адрес а[email protected]  или на тел. 042 614 612. Повече информация за предходното събитие можете да намерите ТУК

Вижте още