РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Младежки общински съвет организира традиционната си благотворителна кампания „Дари, за да зарадваш!"

Публикувано на:

За шести път, Младежки общински съвет - Стара Загора призовава хората с добри сърца да подкрепят благотворителната кампания „Дари, за да зарадваш!". Младите хора целят да бъдат полезни на своите съграждани в нужда.

„Ние, членовете на МОС, призоваваме всеки, който има възможност, да се включи в инициативата и да дари поне един пакет с хранителен продукт (боб, ориз, леща, грах, макаронени изделия, нишесте, брашно, сол, захар, олио, сол или консерви). Важно е те да бъдат с дълъг срок на годност и без нарушения в опаковката", апелират младежите. И тази година пакетите ще бъдат предоставени за нуждите на социалната кухня към храм „Св. Паисий Хилендрарски", намиращ се в старозагорския квартал „Зора".

Даренията се приемат в Младежки дом (гр. Стара Загора, бул. „Св. Патриарх Евтимий" №176) до 20 декември, всеки работен ден от 9.00 до 17.30 часа. Повече информация за благотворителната кампания може да получите на тел. 042 639 974. На разположение при въпроси са и представителите на МОС във всяко училище.

„Споделянето е храна за душата", казват още младите хора на Стара Загора. 

Вижте още