РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Последно поколение ултразвукови апарати в АГ център „Live“

Публикувано на:

От месец януари 2020 г. прегледите в АГ център „Live“ се извършват на най-новите апарати на GE Healthcare – Voluson E10 и Voluson E8.

За родителите, които очакват раждането на дете, първото УЗИ е изключително вълнуващо събитие. Те могат за пръв път да видят своето бебе и да се запознаят с него отблизо. Това е важен момент и за лекарите, които могат да получат възможността да оценят състоянието на плода, да открият евентуални проблеми в развитието му и да обсъдят възможностите с бъдещите родители. С помощта на Voluson E10, който се явява последното поколение от семейството на ултразвуковите апарати в акушерството и гинекологията на компанията GE Healthcare, клиничните специалисти могат да огледат детето в матката до най- дребните детайли и ако е необходимо да съставят план за неговото лечение, още преди да се роди.

УЗИ извършени с апарате Voluson, се провеждат на същия принцип както и до сега, но наистина изключителните нови възможности се крият в програмното обслужване.
Иновативните приложения HDlive Silhouette и HDlive Flow са подобни на виртуално монтажно студио – използвайки стандартните данни от УЗИ, те изчисляват дълбочината, формата и детайлите на вътрешните структури. Към това се добавят и намаляването на шумовете в картината, оптимизирането на изображението, цвета и осветлението.

Вижте още