РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Времето във вторник

Публикувано на:

Облачността от запад ще се увеличи над цялата страна, а след обяд в Северозападна България ще завали и дъжд. Вятърът ще ориентира от юг, в Дунавската равнина от изток, ще бъде слаб до умерен. Максималните температури ще бъдат между 11 и 16 градуса.

Над Черноморието преди обяд ще преобладава слънчево време. В следобедните часове облачността ще се увеличи, но ще остане без валежи. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще бъдат между 11 и 15 градуса. Температурата на морската вода е 9-11 градуса.

Над планините облачността също ще се увеличи, но само на отделни места ще превали дъжд, над около 1800 метра - слаб сняг. Ще духа умерен и силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра около 9, на 2000 метра - около 3 градуса.

През следващите дни ще бъде предимно облачно. Ще има и валежи от дъжд, в сряда - на повече места и повече по количество в Западна и Южна България, а в четвъртък само на отделни места ще превали слаб дъжд. В по-голямата част от страната ще е почти тихо, в източните райони ще духа слаб северен вятър. Минималните температури ще са между 5 и 10 градуса, а дневните ще се понижат слабо и в четвъртък максималните ще са между 7 и 12 градуса.

Вижте още