РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Обявиха Топ 100 на HR професионалистите в България за 2023

Публикувано на:

Обявени са тазгодишните Топ 100 HR професионалисти в България според едноименния индекс на Career Show. Класираните бяха определени на база публични номинации и гласуване в подкрепа на професионалисти от цяла България. 

Career Show е организатор на водещите кариерни събития в страната и престижните награди за най-добър работодател и работодателска марка - Career Show Awards. “Топ 100 HR професионалисти в България” е ежегодна инициатива на Career Show, отличаваща вдъхновяващите примери за висок професионализъм в сферата на човешките ресурси у нас. 

Тази година за място в индекса бяха номинирани рекордните 512 професионалисти с различна експертиза в сферата на човешките ресурси. Претендентите за място сред първите 100 бяха определени след отворени номинации, в които всеки имаше възможност да предложи личността, която заслужава признание за добрите си практики, ангажираността и отдадеността на професията си. Сред номинираните са HR мениджъри, специалисти по подбор на персонала, специалисти Обучение и развитие на персонала, бранд мениджъри и специалисти по развитие на работодателската марка и др. 

Публично гласуване определи подредбата в индексът “Топ 100 HR професионалисти в България”. В периода за гласуване за номинираните бяха подадени над 13000 гласа. Място в Топ 100 намериха HR професионалистите, получили най-много гласове. 

“Неоспорима е важността на специалистите в човешките ресурси за развитието на успешни, щастливи и мотивирани екипи. Радваме сме да видим прогреса в компаниите по отношение на дейността на HR отделите и осъзнатостта за тяхната определяща роля във формирането на лоялни и удовлетворени служители. Добрият HR специалист има качества и познания, които съчетават в себе си бизнес ориентираност, психология и хуманизъм. Усилията им трябва да бъдат насърчавани, а постиженията им - поощрявани. Поздравяваме всички класирани за успеха и за това, че са се посветили подобряването на работната култура в България.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show. 

Победителите в индекса са подредени по азбучен ред. Пълният списък с класираните е публикуван на страницата на Career Show: careershow.bg/indexes/hr

 

Вижте още