РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Конкурс за сурвачки „Сурва, весела година" отново очаква творящи ученици

Публикувано на:

До 12 декември е отворен за участие традиционният конкурс за сурвачки „Сурва, весела година", организиран от Община Стара Загора и Център за подкрепа за личностно развитие.

Сурвачките трябва да бъдат изработени от естествени материали, да носят българската народна традиция и да отразяват уменията на децата, сръчност и познания за обичаите за красивите зимни празници в България. Всяка творба трябва да е съпроводена със следната информация: трите имена на ученика, клас, училище, точен адрес и телефон, име на учителя. Творбите се предават в сградата на Център за подкрепа за личностно развитие на адрес: ул. „Захарий Княжески" № 71 ет. 3. За допълнителна информация: тел. 042 63 86 98, 042 62 90 62.

В конкурса могат участват ученици от І до VІІ клас, които са разделени в две групи - от І до ІV клас и от V до VІІ клас.  Сурвачките ще бъдат оценени от компетентно жури. Списъкът с наградените творби ще бъде публикуван в сайта на ЦПЛР - Стара Загора. Отчитането на конкурса ще бъде на 20 декември, от 14.00 часа, в залата на ЦПЛР.

Вижте още