РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Времето във вторник: Предимно слънчево

Публикувано на:

В сутрешните часове на места в равнините и около водните басейни ще има мъгла. Ще е предимно слънчево, след обяд с разкъсана висока и средна облачност. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 0 и 5 градуса, а максималните - между 17 и 22.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, в сутрешните часове на отделни места с намалена видимост. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 17-19 градуса.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа силен вятър от запад-югозапад. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 16, на 2000 метра - около 7 градуса.

В сряда вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще нахлува студен въздух. Облачността ще е по-често значителна, от запад на изток на места ще превали слаб дъжд. Минималните температури ще са между 4 и 9 градуса, а максималните - от 12-13 в северозападните райони до 20-21 градуса в югоизточните.

В четвъртък облачността ще намалее до предимно слънчево, вятърът ще отслабне, температурите и в източните райони ще се понижат, максималните ще са между 11 и 16 градуса.

Вижте още