РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Бизнес форум на тема: "Иновации и технологии за устойчиво бъдеще" ще се проведе в Стара Загора

Публикувано на:

На 16 ноември от 10.00ч. до 14.00ч., в Парк Хотел Стара Загора, зала Христо Танев, ще се проведе бизнес форум на тема: “Иновации и технологии за устойчиво бъдеще“, организиран от Посолството на Нидерландия в България, в сътрудничество с Холандско-българската търговска камара.

Събитието ще бъде открито от Симон ван дер Бург, посланик на Кралство Нидерландия в България и кмета на Стара Загора Живко Тодоров. Участие в дискусионния панел ще вземат Росица Райкова, началник на отдел „Инвестиции“, която ще засегне темата за ключовите икономически показатели за град Стара Загора и Радослав Танев, изпълнителен директор на Индустриална зона „Загоре“, който ще обсъди потенциалните възможности за развитие на града като икономическа дестинация.

Форумът ще предостави възможности за споделяне и дискусия на  холандски практики в разработването на нови технологии и иновативни решения за устойчив растеж.

Нужно е предварително потвърждение за участие на [email protected]  или на тел.: 042/614 612. Краен срок за регистрация – 10 ноември.

Вижте още