РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Живко Тодоров: Нямам нужда от хора, които само ме тупат по рамото

Публикувано на:

„Нямам нужда от хора, които само ме тупат по рамото. Ще се вслушам в основателните критики на опозицията“, коментира кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Той допълни, че ще обърне сериозно внимание на грешките, които е допуснал в годините като кмет на града.

Тодоров изрази благодарност към хората, които са му гласували доверие. Според него вотът за местния парламент ясно е показал, че старозагорци искат администрацията да бъде контролирана. Новоизбраният кмет на Стара Загора потвърди, че в екипа от зам.-кметове ще бъдат направени промени. Той обясни, че ще бъдат водени разговори с формациите, които намират представителство в Общинския съвет, в това число и с опозицията. От първия ден, Живко Тодоров ще продължи работата по изграждане на нови индустриални зони и привличане на инвеститори.

Засилване на контрола върху фирмите-изпълнители на проекти в града е първата стъпка, която стартитащият четвърти си мандат кмет на Стара Загора ще предприеме. Живко Тодоров не скри, че именно проблемите с качеството на ремонтните дейности са били една от най-сериозните критики към него. "Ако трябва, ще се прекратяват договори", предупреди той.

Групата от 14 съветници на ГЕРБ ще подкрепя кмета Живко Тодоров, заяви от своя страна водачът на листата с кандидати на формацията в Стара Загора Емил Христов. Той изрази съжаление, че представителството на ГЕРБ в местния парламент не е по-голямо.

Вижте още