РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Иван Георгиев, Земеделски народен съюз: Градът има нужда от промяна и Мария Динева е точният човек

Публикувано на:

Млад, успешен, амбициозен и с кауза. Такъв е Иван Георгиев, кандидат за общински съветник от листата на Местна коалици Земеделски народен съюз. И въпреки, че политиката е „грозна“ дума, той е на мнение, че младите хора са тези, които могат да разбият и променят системата. А личната му кауза е кратка и ясна – да няма привилегирован бизнес, а еднакви правила и стандарти за всички.

„Градът има нужда от промяна и тя зависи от всички нас. Трябва да излезем и да гласуваме. Категоричен съм, че няма по-подготвен човек за кмет на Стара Загора от Мария Динева - професионалист, познава проблемите, при нея няма популизъм“.

Според Иван Георгиев бизнесът в България е страдащ, а малкият и средният изчезват, и това се прави умишлено.

„Държавата не се грижи за нито един от секторите си, поне не за тези, които не се ползват с привилегии. Ситуацията е тежка и сложна, няма хора. Работи се изключително трудно, държавата се подиграва с нас. Млякото ни се изкупува на 50 стотинки, а това е работа, която няма почивен ден, работи се 365 дни в годината. Бизнесът се затрива умишлено. Животновъдството е много сложна материя, с един куп условия от Европа, която обаче дава минималното за нас“, обясни кандидатът за общински съветник от Местна коалици Земеделски народен съюз.

В Общинския съвет Иван Георгиев ще работи за развитието на бизнеса в Стара Загора, против монопола и протекциите за определени хора, без делене на „наши“ и „ваши“ фирми.

Друг приоритет на Георгиев е развитието на селското стопанство в община Стара Загора.

„България винаги е била силна в селското стопанство. Трябва да съживим селата си, да върнем животновъдството. Да се създадат условия, за да могат хората да продават продукцията си. Да се дава привилегия на българското производство и аз ще се боря именно за това“, категоричен е Иван Георгиев.

Той е на 31 години, занимава се със семеен бизнес в сферата на селското стопанство, с висше образование, спортист, семеен с две деца.

За Иван Георгиев гласувайте с номер 74 в бюлетината и преференция 111!

 

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте още