РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Владимир Грамовски, „БСП за България": Трябва да се изгради във всяко училище и детска градина достъпна архитектурна среда за децата с увреждания

Публикувано на:

„Като родител и човек, свързан със сферата на образованието, акцентирам на проблема за  липсата на столово хранене в част от училищата. Децата ни трябва да консумират качествена храна, с доказан произход и произведена в България. В училищата трябва да има задължително медицинско лице, психолог и да се провеждат редовни безплатни профилактични стоматологични прегледи за учениците до 18г.", заявява кандидатът за общински съветник от „БСП за България"  Владимир Грамовски. 

Той нееднократно е подчертавал, че качествено образование ще има, когато се премахнат делегираните бюджети, тъй като те се отразяват негативно и на учителите, и на децата. „Ще подкрепяме и съдействаме за изграждане на STEM-кабинети по НП „Изграждане на училищна STEM среда". Ще настояваме да се разработи план-програма за мандата с гарантирано финансиране за поетапно изграждане във всяко училище и детска градина на достъпна архитектурна среда за децата с увреждания (рампи, подемни платформи, безопасни парапети и настилки, подходящи санитарно-хигиенни помещения и др.)", каза Владимир Грамовски, който е с преференция 109 в кандидатската листа за общинския съвет на Стара Загора.

Според него образованието и възпитанието на децата  ще продължат да бъдат основен приоритет на „БСП за България", защото развитието на общината може да се гради само от добре подготвени, обществено чувствителни и ангажирани личности.

Владимир Грамовски е на 37 години, с една дъщеря. Магистър по специалността „Мениджмънт на социалните и педагогическите институции", работи като търговски представител в частна фирма.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте още