РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Нинова, Гьоков, Зафиров и Стойнев подкрепиха проф. Иван Върляков за кмет на община Стара Загора и кандидатите на БСП

Публикувано на:

"Ние от „БСП за България" се борим за промяна на „модела ГЕРБ" с всичките последици от това. Много бой сме изяли и тежести сме понесли, но сме последователни и принципни, доказали сме го и в управлението, че можем да се грижим за хората със силната социална програма, която реализирахме, и сега в опозиция сме алтернатива на предателското управление. Ето затова трябва да се гласува за кандидата за кмет проф. Иван Върляков и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства с номер 1", каза председателят на „БСП за България" Корнелия Нинова в Стара Загора. Тя се срещна с избиратели и отговаря на въпросите им.

С нея в Стара Загора бяха народните представители Атанас Зафиров, Георги Гьоков и Драгомир Стойнев. 

„Тук сме, за да подкрепим нашите кандидати за местните избори на 29 октомври и да ви призовем да гласувате с номер 1.

В предизборната кампания виждаме, че в енергетиката очевидно тече тектонично разместване на лобита и интереси. Там са огромните пари досега. Там са и огромните пари занапред от ПВУ. Явно в сглобката затова се хванаха за гушите. Преразпределят се потоци от милиарди",  заяви лидерът на БСП.

По нейните думи, в споровете и нападките им в последните дни има всичко друго, но не и грижа за енергийна сигурност, национален интерес и народ. "А цената ще я плащаме всички", констатира лидерът на БСП.

"Събира се някакъв консилиум на сглобката, за да решава нови ходове. Преди да решите каквото и да е, идете колективно в секретното деловодство на парламента и прочетете докладите на службите. Обърнете внимание на последните абзаци. От там ще разберете какво ни чака заради вашите зависимости и лакомия", каза още Нинова и призова: 

"Не си играйте с националната сигурност. Извикайте истински експерти и ги чуйте. Да не каже после Борисов пак, че е бил подведен, както стана с таксата, не за друго."

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте още