РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Даниел Проданов, Възраждане: Градът ни е в разруха, властта преяде с еврофондове

Публикувано на:

В Стара Загора и Раднево Възраждане има най-голям шанс за победа на предстоящите местни избори, смята областният координатор на партията и кандидат за общински съветник в Стара Загора Даниел Проданов.

„Кандидатът ни за кмет на Стара Загора Искра Михайлова е народен представител вече в три парламента, преди това беше общински съветник. Тя е човек, който е доказал своята гражданска позиция. През последните две години, Искра Михайлова не се отказа да защитава интересите на Старозагорски регион и енергийния комплекс. Всики ние, от Възраждане, направихме каквото можем, за да се спре процеса по ликвидация на въгледобива и производството на електроенергия от въглища“, обясни Даниел Проданов.

Според него проблемите в Стара Загора са много, а вече една година градът е непроходим.

„Трябва да се обърне формулата на управление. Заради усвояването на евросредства се породи много порочна практика, а именно планирането на местно и национално ниво да зависи от сроковете на Брюксел. Нашата визия предполага точно обратното. Стратегията за развитие на Стара Загора трябва да се възползва от европейските средста, но в рамките на това, което ние предвидим като срокове. При водния проект видяхме, че когато се бърза да се усвоят средства, които да отидат в конкретни фирми, градът изглежда потресаващо.“

Кандидатът на Възраждане за кмет на Раднево Димитър Минчев е дългогодишен служител на ТЕЦ „Марица–изток 2“.

„На последните парламентарни избори бяхме първа политическа сила в Раднево и сега смятаме, че можем да спечелим“, обясни Даниел Проданов.

По повод социологическите проучвания, той е категоричен, че не са добър източник.

„На базата на покрепата, която имаме, и настроенията, които виждаме в града, очаквам да имаме минимум 10 общински съветника. В следващия Общински съвет е изключително важно да има мнозинство, което да изключи ГЕРБ от взимането на решения. В момента има няколко листи, които са патерици на ГЕРБ. Трябва да се работи за интересите на гражданите. Ако вземем за пример енергийния комплекс, през последните години можеше да се направи много за него, но това не се случи“, смята областният координатор на Възраждане.

На предстоящите местни избори на 29 октомври, ПП Възраждане е под номер 42 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте още