РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Успяла и известна: Защо певицата Таня Боева се кандидатира за общински съветник от Възраждане?

Публикувано на:

Симпатизирам на Възраждане от много години. Това е единствената българска партия, в която имаш възможност да изразяваш гражданската си позиция, без вмешателство, без цензура. Възпитана съм да бъда патриот и горда българка. Благодарение на професията ми, пътувам много, по градове и села. Докато радвам хората с музиката си, виждам разрухата и бедността, в която живеят голяма част от българите. В същото време управляващите тънат в охолство и крадат безогледно. Искам да живея в независима държава, където отстояваме духовните и семейните си ценности. Именно те са съхранили България през вековете. Искам да живея в държава, която произвежда ток, храна, образование, ценности, а не да си ги внася отвън. България е с хилядолетна история и всички трябва да знаят, че Познанието е тръгнало от нашите земи. Сегашните управници подменят историята ни, обричат бъдещето ни, а аз искам нашите деца да живеят спокойно в нашата държава. Това е причината известната певица Таня Боева да се кандидатира за общински съветник. От няколко години тя живее в Стара Загора и го възприема като роден град. И е категорична, че „ако хората дадат доверие на Възраждане, всичко, което изброих пожелателно, няма да е мечта, а реалност“.

„Познавам Искра Михайлова от години, изключително борбена и честна жена. И двете качества са все по-малко присъщи за хората. Искра е човек, който натрупа опит в политиката, познава отлично проблемите на града и има план за решаването им. Има отличен екип, с когото могат да превърнат града в много по-красиво и добро място за живеене. С по-висок стандарт, по-чист въздух, с повече културни събития, в място, където нашите деца ще виждат бъдещето си, а няма да мечтаят да бягат в чужбина. Битката, която Искра води за отстояване на енергийната ни независимост, за незатварянето на тецовете и рудниците е много тежка, но и тя, и Възраждане правят и невъзможното да защитят работните места на хората. Важно е българите да знаят, че затварянето на тези централи е въпрос на национална сигурност и националната ни независимост. Сега е моментът да покажем на досегашните управници, че сме хора с мнение, с позиция и ше се борим за тях, точно както го прави Искра, с цялото си сърце“, коментира Таня Боева.

В работата си като общински съветник, Таня Боева ще насочи усилията си в културата и изкуството.

„Имаме много идеи с колегите от Възраждане. Бихме искали да направим голям ежегоден международен фестивал, където да бъде представяна нашата музика, българския фолклор, тракийската песен. Да дадем шанс на млади таланти да се изявяват. Аз имам много опит и контакти, и мога да бъда полезна в това отношение. Бих искала да бъда проводник между хората и местната власт, бих дала идеи за много нови културни събития, не само свързани с музиката, но ии с изкуството като цяло. В този аспект Стара Загора има огромен потенциал. Паралелно с такива събития можем да превърнем града в притегателен център на много повече туристи, което да се отрази пряко на икономиката в общината и областта“.

Таня Боева категорично застава зад Възраждане като единствената алтернатива за защита на българския интерес, запазване на българския дух и идентичност.

„Не можем да чакаме нещата да се случат сами. Важно е да гласуваме и да защитим своята гражданска позиция. Тук е моментът да призова не само моите колеги, а всички достойни българи да подкрепят Възраждане и Искра Михайлова като кандидат кмет за Стара Загора. Сигурна съм, че можем сами да гради бъдещето си, без да питаме чуждите посолства кога да дишаме и кога да издишаме. Българинът е умен, силен, борбен. Трябва да сме единни и като един да се борим да сме независима и успешна държава“.

За Таня Боева гласувайте с бюлетина 42 и преференция 111.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте още