РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Костадин Костадинов, Възраждане: Гордея се, че Стара Загора има кандидат за кмет като Искра Михайлова

Публикувано на:

Възраждане е единствената българска политическа организация, която през последните години доказа, че е абсолютно независима, както от чужди посолства, така и от родни олигарси, икономически кръгове и групировки. Това каза в Стара Загора лидерът на Възраждане Костадин Костадинов, където се срещна с граждани и симпатизанти.

"Гордея се, че Стара Загора има кандидат за кмет като Искра Михайлова, отдаден не само на местните проблеми, но и на националните каузи. Тя успя да изгради име и авторитет на човек, който не се поддава на чужди влияния и винаги защитава както своята гледна точка, така и тази на обществеността. При нея няма отстъпление. Нито за миг не сме изпитали колебание или разочарование от нашия кандидат. Стара Загора заслужава човек като Искра Михайлова. Независим кмет. Защото в момента, в който тя стане кмет, вече няма да е кметът на Възраждане, тя ще е кметът на Стара Загора", каза Костадинов.

Той е категоричен, че Искра Михайлова ще поставя проблемите на местните хора, което е изключително важно за един градоначалник.

Лидерът на Възраждане допълни, че сегашното правителство е временно.

"Въпросът не е дали ще падне, а кога. И колкото по-скоро Стара Загора има кмет, който няма нищо общо с управляващата тройна коалиция, толкова по-добре. Целта на Възраждане на тези избори е да бъде втора политическа сила. По този начин много по-лесно ще успеем да предизвикаме предсрочни избори и да ги спечелим. А ако Искра Михлова е кмет на Стара Загора, тя ще получи пълната подкрепа на национално ниво за запазване на тецовете и мините. Хората, които протестират в момента не го правят само за своите работни места, а за запазване на българската енергийна независимост. Оцеляването на енергетиката не е кауза на Стара Загора, а на всеки българин. Затова е важно следващият кмет да няма нищо общо с управляващата престъпна коалиция, която убива енергетиката под американски диктат. Защото много ясно се вижда се, че това е поръчка отвън".

"За съжаление се нагала да мотивираме хората да отидат и да гласуват. У тях има едно усещане за предрешеност и на тези избори. Най-дългите и упорите разговори, които водим, са именно тези - хората да отидат и да изберат, защото вотът им няма да се манипулира. Най-големият ни опонет е натискът, който се оказва на работните места, защото и бизнесът е обвързан с властта. Опитваме се да събудим вярата в хората", коментира кандидатът за кмет с 42-ри номер в бюлетината Искра Михайлова.

От следващия кмет хората очакват пъво да бъде в Стара Загора, за да се занимава с проблемите на града и да разговаря с избирателите си, обясни Михайлова.

"Хората се надяват, че новият кмет ще поставя наравно кварталите и централната градска част. Очакват да се вземат предвид проблемите на гражданите и през тях да се развива перспективата за Стара Загора, а еврофондовете и държавният бюджет да бъдат спомагателни към това развитие. Не може фондовете да определят развитието на града ни", категорична е Искра Михайлова, кандидат за кмет на Стара Загора от Възраждане.

На местните избори на 29 октомври, Възраждане е под номер 42 в бюлетината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте още