РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Мария Динева: Само с ниски данъци, работеща и ефективна администрация ще привлечем инвеститори

Публикувано на:

Няколко са условията, на които Стара Загора трябва да отговаря, за да бъде предпочетен от инвеститорите пред другите големи градове. Ниски данъци и такси – нещо, което от 11 години отстояваме и няма да допуснем промени. Работеща, отзивчива и ефективна местна администрация, и добра инфраструктура, е мнението на кандидата за кмет от Местна коалиция Земеделски народен съюз Мария Динева.

„От години слушаме за нови индустриални зони, чакайки държавата да ни даде летището … и вероятно някога ще стане. Някога. Но забравяме, че сега, тук в Стара Загора има няколко места, които са естествени индустриални зони. Едното е в района бившето АТЗ. Над 2000 декара, от които повече от половината свободни имоти,  урбанизирана територия, отредена за промишленост. С действащ ЖП транспорт, коловози в цялата площ и жп гара. С транспортен достъп от трите страни, изградено ел. захранване, химическа, битова и дъждовна канализация. Единият проблем на тази зона е липсата на вода, въпреки, че вода има буквално на входа – 9 бара налягане, 60 л. в секунда. Въпрос, който е абсолютно решим, има ли воля за това. А аз имам воля!“, категорична е Динева.

Вторият проблем според нея е липсата на подробен устройствен план, за който фирмите собственици се молят от години.

„Поемам този ангажимент лично и ще възложа изработването му още през първия месец, ако получа доверието на старозагорци. Защото един град е жив, ако има хора, а хора ще има само, ако икономиката ни работи“.

За Мария Динева гласувайте с номер 74 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Вижте още