РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

С какво време започва новата седмица?

Публикувано на:

Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. На отделни места, главно в Централна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб и умерен северозападен, в Източна България - северен вятър. Максималните температури ще бъдат между 22 и 27 градуса.

Над Западна България ще бъде предимно ясно. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен, в Източна България - северен вятър, и него с ще проникне малко по-хладен въздух.

Минималните температури, в повечето райони, ще бъдат между 10 и 15 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен север вятър. Максималните температури ще са между 23 и 25 градуса. Температурата на морската вода е 22-24 градуса.

Над планините ще преобладава слънчево време с по-значителни увеличения на облачността над масивите от Централна България и на места там ще превали дъжд. Ще духа умерен до силен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16, на 2000 – около 8 градуса.

Във вторник и сряда ще бъде предимно слънчево, в много райони и почти тихо. На отделни места в котловините ще има краткотрайна сутрешна мъгла. Минималните температури ще са по-ниски, в повечето места между 7 и 12 градуса, максималните ще са между 23 и 28.

снимка: IStock 

Вижте още