РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Детска градина №58 „Звездица" отбеляза Европейската седмица на спорта

Публикувано на:

С празник, изпълнен с много спортни прояви, забавления и подаръци, отбелязаха Европейската седмица на спорта в ДГ №58 „Звездица". Той бе открит от талантливата Дебора от 4 А група „Звънче" с песен за любовта към спорта.

„Мили деца, благодаря ви за емоцията и настроението, които ни създадохте. Благодаря и на Галина Стрезева, директор на ДГ „Звездица", и на целия педагогически екип за това, че имате такова отношение към спорта. Благодаря и на клубовете, които бяха тук и направиха своите демонстрации. Родители, възпитавайте децата да имат любов към спорта", призова зам.-кметът на Община Стара Загора Красимира Чахова.

В празника участваха клуб по спортна гимнастика „Елит", баскетболен клуб  от предучилищна група в СУ „Железник", с ръководител Антоанета Бонева, футболен клуб „Атлетик", с ръководител Здравко Кашеров, приятели от футболен клуб „Берое" и др.

Официални гости на деня, посветен на спорта, бяха още началникът на отдел „Спортни дейности" Петко Крумов и експерти от отдел „Образование".

Вижте още