РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Димитър Чорбаджиев е кандидатът за кмет на Стара Загора от коалиция ПП-ДБ

Публикувано на:

Димитър Чорбаджиев е кандидатът за кмет на Стара Загора от коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“. Той е и водач на листата. Към момента Чорбаджиев е общински съветник от „Демократична България“.

„Аз съм упорит човек, който работи и не се отказва. Не съм си спестил критиките към управлението на града и в тези четири години, не съм спрял да отправям предложения, които смятам, че са полезни за града. Моята лична кауза е Стара Загора. В последните години градът се сравнява повече със Сливен и Ямбол, вместо с Пловдив и Бургас, както би трябвало да бъде“, коментира при представянето си Димитър Чорбаджиев.

Коалицията ще участва в изборите за общински съветници с пълна листа от 51 кандидати.

„Това е едно широко обединение на експерти, хора с визия и качества, които ще помогнат Стара Загора да се превърне в един модерен, чист и проспериращ град. Ще се борим за мнозинство в Общинския съвет, за да ни даде то възможност да реализираме идеите, които имаме“, коментира областният координатор на „Продължаваме Промяната“ Армин Саркисян.

Основните приоритети на коалицията са насочени към стриктно спазване на заложеното в приетия общ устройствен план, категорично и ясно планиране на ремонтите на инфраструктурата и тяхното качество, повишаване на сигурността с увеличаване на видеонаблюдението, поставяне на камери за скорост на възловите кръстовища, подобряване на чистотата, изграждане на въглеродно неутрална индустриална зона и други. 

„Сред нещата, за които ще работим по отношение на децата е те да получат качествена храна още в най-ранна детска възраст, както и възможност за спорт. Всички знаем какъв проблем в момента са съоръженията за спорт в учебните заведения, а двете направления, в които най-много се работи извън България са именно тези – изграждане на здравословни навици в най-ранна детска възраст и двигателна активност“, обясни вторият в листата на коалицията Бончо Григоров. Той допълни, че бъдещите общински съветници на коалицията са си поставили за цел и подобряване на материалната база в общинските здравни заведения.

 

 

Вижте още