РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Листа с 26 кандидати за съветници регистрира ИТН

Публикувано на:

Тихомир Тенев е кандидатът на „Има такъв народ“ за кмет на Стара Загора. Той е областен координатор на партията, инженер с дългогодишен опит в енергетиката. 

Партията ще се бори отново за доверието на старозагорци, заяви Тихомир Тенев.

„Бяхме първа политическа сила в града на едни от изборите и сега ще се борим отново за  доверието на хората, защото ние знаем, можем и искаме да управляваме Стара Загора. Смятам, че ще бъдем една много добра алтернатива. До момента ИТН не е била част от администрацията на общината и на Общински съвет“, каза още Тенев.

Сред приоритетите, заложени в програмата на „Има такъв народ“ са запазването на работните места на служителите в комплекс „Марица - изток“, привличането на инвеститори в Стара Загора, дигитализирането на услугите в общината и изграждането на нова връзка с автомагистрала „Тракия“ край село Сърнево.

„Ще намерим начин двойно да бъде увеличена еднократната помощ за новородено. За мен е важно да бъде прозрачна и работата на Общинския съвет, гражданите трябва да могат да участват във взимането на важни решения за града. Те ще могат да го направят чрез платформа в социалните мрежи. Лична моя кауза е и осветлението на пешеходните пътеки, за да може да бъде намален броят на инцидентите“, допълни кандидатът за кмет от ИТН.

Тихомир Тенев подчерта, че кампанията на ИТН ще бъде позитивна и честна, близо до хората. Партията ще участва в местните избори с листа от 26 кандидати за общински съветници, водач е Тихомир Тенев.

В четири общини в Старозагорско „Има такъв народ“ издига кандудатури за кметове - Стара Загора, Казанлък, Раднево и Опан.  

Вижте още