РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

С какво време започва новата седмица?

Публикувано на:

Минималните температури днес ще са между 14 и 19 градуса. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток.

Над източната половина от страната ще е предимно слънчево. На запад облачността ще е значителна, но само на отделни места в планинските райони ще превали краткотрайно. Ще духа умерен, временно силен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, временно силен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 25-27 градуса. Температурата на морската вода е 23-25 градуса.

Над масивите от Западна България облачността ще е значителна, но само на отделни места ще има валежи от дъжд. На изток ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, временно силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18, на 2000 метра - около 12 градуса.

Във вторник и сряда ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността над планинските райони, но валежи не се очакват. Ще духа до умерен, в Дунавската равнина и Източна България - силен североизточен вятър. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 24 и 29 градуса.

Вижте още