РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Осем партии се обединяват в подкрепа на независим кандидат за кмет на Гурково

Публикувано на:

Осем партии застават зад кандидатурата на Кънчо Папазов, издигнат от Инициативен комитет за кмет на Гурково. Кандидатът е подкрепен от ГЕРБ, ПП, Възраждане, БСП, ДБ, ИТН, ВМРО и ПД Социалдемократи.

Папазов е на 57 години, семеен, с две деца. Управлява успешен бизнес в сферата на международния транспорт и логистиката.

"В община Гурково животът и развитието са в застой. Имаме идеи, които могат да помогнат, за да се решат проблемите. Градът има нужда от човек, който да обедини хората и бизнеса, и мисля, че този човек мога да бъда аз", коментира Кънчо Папазов. Той е категоричен, че общината трябва да се управлява прозрачно, а градът да се превърне отново в спокойно и сигурно място.

Според Папазов страхът е завладял хората и бизнеса, и това трябва да се промени. Като един от основните проблеми, кандидатът посочи здравеопазването и спешните мерки, които трябва да се предприемат.

"Свидетел съм на всичко, което се случва в Гурково през последните години. Общината е разидинена, върнаха се мутренските години, оказва се натиск върху бизнеса, купуване и продаване на гласове. Това трябва да се промени, да се вдъхне кураж на хората", категоричен е областният председател на ВМРО Красимир Червилов. Той допълни, че поотделно партиите трудно могат да се справят с проблемите в Гурково. Те се опасяват от манипулации на вота и заплахи. 

Кампанията ще премине под мотото "Не на страха, да на спокойствието!".

Вижте още