РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

С пълна листа за общински съветници „Бъдеще за Родината“ влиза в изборната надпревара

Публикувано на:

Пълна листа с 51 кандидати за общински съветници ще регистрира в Стара Загора партия „Бъдеще за Родината“. Водач ще бъде бившият общински съветник Виктор Драголов. В листата влизат още съдия Румяна Ченалова, общинският съветник Боян Кулев, Недко Кузнанов и други.

Подредбата на кандидатската листа ще стане ясна до дни.

„Основната ни кауза е просперитетът на Стара Загора“, коментира водачът Виктор Драголов. Средната възраст на кандидатите в листата е 37 години. Кампанията им ще бъде активна и изцяло позитивна. В политическия проект ще се насърчава преференциалното гласуване, категоричен е Драголов. 

„Искаме да върнем гражданите в управлението на Стара Загора“, заяви Румяна Ченалова. Тя подчерта, че партията категорично подкрепя комплекса „Марица-изток“, тъй като плановете за ускорен енергиен преход обричат 20 хиляди работни места в региона. 

Поставят се произволни години, за които липсва анализ. Говорим за Стара Загора като водородна долина, без да отчитаме, че водоръд като технология все още не е развит, да не говорим колко е скъп. В тази нова технология липсват подготвени кадри. Рискуваме да оставим 15-20 хиляди души на улицата“, обясни Румяна Ченалова. По думите й, представителите на формацията в Общинския съвет на Стара Загора ще работят активно за малките населени места. За тази цел партията води активна комуникация със Сдружението на кметовете на кметства.

Партия „Бъдеще за Родината“ ще издигне свои кандидати за кметове в 6 села на община Стара Загора.

Вижте още