РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Среща с най-желаните работодатели в Арена Армеец

Публикувано на:

Водещото кариерно събитие - Career Show 2023 - се завръща в Арена Армеец на 5 октомври. Безплатното събитие ежегодно събира най-желаните работодатели на България, за да ги срещне с хиляди млади и опитни таланти. Над 4 дка изложбена площ, 3 сцени със семинарна програма, професионални гости, активности, дискусии ще посрещнат всички посетители в най-голяма зала за събития в България. Специалните работилници и кариерни консултации пък ще помогнат на посетителите в тяхното кариерно развитие, усъвършенстване на уменията им и подобряване на финансовата им грамотност. 

Срещите със стотици представители на различни индустрии дава възможност за директен контакт с работодателите и открива пред посетителите кариерни перспективи, за които не са подозирали. Лични предложения за работа, стаж, развитие и допълнителни придобивки са приготвили едни от най-големите работодатели у нас. Това дава възможност кандидатите за работа да прескочат скрийнинг процеса, често осъществяван от софтуер, и да заявят себе си като ценни бъдещи служители. 

В Career Show 2023 на 5 октомври ще се включат компании от разнообразни сфери, които активно търсят нови служители с различен опит и експертиза. Работни позиции ще открият експерти по телекомуникации, ИТ специалисти, маркетинг специалисти, експерти по електроинженерство и електроника, професионалисти в търговия и продажби, финансови експерти, проектни и продуктови мениджъри и др. 

Спонсор на Career Show 2023 е компанията Synergyc - водещ партньор в областта на професионалните услуги, който предлага ефективни, оптимални и стратегически решения на клиентите си. С екипа на Synergyc можете да се срещнете на специална зона 57 в центъра на събитието. Възможност за развитие в компанията могат да намерят ИТ специалисти и финансови експерти. Лична среща предстои и с компании като Walltopia, Cargill, SolarEdge Technologies, Ficosota, Accenture, Пощенска банка, Electra Airways, Геотехмин, Stomana Industry, Melexis, А1, Kaufland, Lidl, dm България и др. 

Над 40 допълнителни активности за кариерно развитие и усъвършенстване на професионалните умения са предвидили организаторите. В зала Арена Армеец са обособени 3 сцени за допълнителни активности, сред които семинари, работилници, кариерни консултации и др. Специални гост-лектори на Career Show 2023 ще бъдат успели личности от различни бизнес и обществени сектори, с които посетителите ще дискутират теми за емоционална интелигентност, личен бранд, иновации, високи технологии, изкуствен интелект и др. 

Сред лекторите на събитието са психологът Мадлен Алгафари, основателят на Walltopia Ивайло Пенчев, PR професионалистът Максим Бехар, основателите на успешни български бизнеси като Foodobox, Kelvin Health, Iris AI, НИКИ Ротор Авиейшън и др. Посетителите на Career Show 2023 ще могат да се включат и в безплатни работилници за проектен мениджмънт, финансова грамотност, както и кариерни консултации. 

“Career Show ежегодно ни доказва, че България е перспективна дестинация за бизнес и кариерно развитие. Всяка година имаме удоволствието да посрещнем стотици работодатели, които доказват, че възможностите за реализация и развитие у нас са наистина неограничени. Най-голямото удовлетворение за нас е, че можем да помогнем на хиляди професионалисти и успешни бизнеси по пътя към успеха.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show. 

Търсещите по-добра работа, които не са в София, могат да се включат във виртуалния ден на Career Show 2023 на 6 октомври. 

За пръв път тази година Career Show 2023 ще се проведе и в 2 допълнителни града:

  • Пловдив, 10 октомври в Международен панаир
  • Варна, 27 октомври в Галерия “Графит”

Участието във всички събития на Career Show е напълно безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg

 

 

Вижте още