РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Д-р Иван Колев е кандидатът за кмет на община Казанлък от БСП за България

Публикувано на:

Безпартийният хирург д-р Иван Колев  да е кандидатът за кмет на  община Казанлък  от „БСП за България", решиха единодушно казанлъшките социалисти на своя конференция. За делегатите бе чест, че един от авторитетните хирурзи и изключителен човек ще е начело на БСП-кампанията. 

„Привърженик съм на малките крачки, които решават дългогодишни проблеми. Надявам се да мобилизираме избирателите  на 29 октомври  и да обърнем политическия тренд. После да се съсредоточим върху работата и спокойствието на  семействата и сигурността в кварталите и населените места. Заедно с жителите ще акцентираме върху важните сфери, сред които инфраструктурата, логистиката и транспорта, стягайте се има много какво да свършим, за да променим общината". Това заяви кандидатът за кмет, който представи приоритетите за управление на Казанлък и общината, той ще води и листата с общински съветници. Конференцията утвърди модела на листа, подреди доказали се личности в различни сфери за местния парламент и прие визия за развитието на Казанлък. 

Втори ще е председателят  на общинската партийна организация Пламен Караджов, който анализира политическата обстановка, представи целите и задачите на социалистите в изборите за местни органи на власт. Отчетена бе и работата на  досегашните съветници, които обобщиха дейността си като единствена конструктивна опозиция в местния парламент. 

Успешна предизборна кампания начело с един от най-добрите хирурзи в Казанлък пожела  народният представител Георги Гьоков, член на ИБ на НС на БСП, който бе гост на партийния форум. Той поздрави социалистите за решенията и за представената визия за развитието на община Казанлък в мандат 2023г.-2027г. 

Д-р Иван Колев работи в Хирургично отделение на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски", той е на 57 години. В мандат 2019г. – 2023г. д-р Колев бе общински съветник, ангажиран в комисите по здравеопазване, социални дейности и образование.

Вижте още