РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Какво време ни очаква?

Публикувано на:

Днес ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има преди обяд над източните, а след обяд над планинските райони, но само на отделни места ще превали краткотрайно. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 31 и 36 градуса

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с по-значителни увеличения на облачността преди обяд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат: 28-30 градуса. Температурата на морската вода е 25-28 градуса.

Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 23, на 2000 метра - около 17 градуса.

През почивните дни ще бъде слънчево с купеста облачност след обяд. Изолирани краткотрайни валежи ще има в събота в западните планински райони. Вятърът ще бъде от изток, в Източна България временно ще се усилва. Максималните температури ще са между 32 и 37 градуса, по Черноморието 26-28 градуса.

Вижте още