РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Времето през уикенда

Публикувано на:

Времето в събота ще бъде предимно слънчево. След обяд над планините и планинските райони ще се развива купеста облачност, но ще е почти без валежи. Ще духа до умерен, в Югоизточна България временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 31 и 36 градуса.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, по южното крайбрежие временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са 27-29 градуса. Температурата на морската вода е 24-26 градуса.

В планините ще е предимно слънчево, след обяд ще се развива купеста облачност, но само на отделни места слабо ще превали. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток, по най-високите части от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 25, на 2000 метра - около 19 градуса.

През следващите дни времето ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, вероятността за валежи е малка, все пак в понеделник не са изключени изолирани краткотрайни валежи в планинските райони. Вятърът ще е слаб, по морския бряг - умерен от североизток. Максималните температури ще са между 32 и 37 градуса.

Вижте още