РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Времето през уикенда

Публикувано на:

Днес ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста облачност, но само на изолирани места главно в планините ще превали. Вятърът в повечето райони ще се ориентира от север-североизток и ще е слаб, в източната половина на страната - до умерен. ПреобладаващитеМ.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 25-29 градуса. Температурата на морската вода ще е 23-25 градуса.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има купеста облачност, но само на изолирани места, главно в масивите в западната половина на страната, ще превали. Ще духа предимно умерен вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22, на 2000 метра - около 14 градуса.

В неделя и понеделник ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Само на изолирани места ще превали дъжд. Ще духа слаб, в източната половина от страната до умерен североизточен вятър. Преобладаващите максимални температури ще са между 27 и 32 градуса.

снимка: iStock/Getty Images

Вижте още