РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Учредиха общинска структура на ПП в Стара Загора

Публикувано на:

34-годишната преподавателка по английски език в ПГЕ „Джон Атанасов“ Яница Господинова е общинският председател на „Продължаваме Промяната“ в Стара Загора. Тя бе избрана на учредителното събрание на организацията, която ще бъде регистрирана под името „Промени Стара Загора“. 

Структурата ще бъде ръководена от петчленен съвет. Останалите четирима в ръководството й са юристът Станка Хърсева, финансистът Йонко Йовчев, преподавателят в Тракийския университет д-р Бончо Григоров и журналистът Светлана Димитрова. 

Официални гости на учредителното събрание на „Промени Стара Загора“ бяха заместник-министърът на икономиката Ивайло Шотев, заместник-председателя на 47-то Народно събрание Мирослав Иванов, народните представители от Продължаваме Промяната от Стара Загора Радослав Рибарски и Радослав Василев. 

„Благодаря за доверието. От първия ден, в който съм част от „Продължаваме Промяната“ в Стара Загора, се стремя да давам най-доброто от себе си. Ще продължа да го правя“, коментира общинският председател на Промени Стара Загора Яница Господинова

В следващите седмици предстои организацията да обяви кандидата си за кмет за областния град и да бъде подредена листата за общински съветници. 

Вижте още